PVC VLOEREN VAN MFLOR - BEAUTIFLOOR en GELASTA

PVC vloeren (voluit polyvinylchloride vloeren) zijn een soort kunststof vloeren die al voor langere tijd worden gebruikt binnen de projecten sector. De oorsprong van PVC komt uit de 19e eeuw toen het materiaal per toeval ontdekt werd. Een flinke tijd later ontstonden er ook praktische toepassingen met PVC en werd het materiaal gebruikt in veel producten, zoals onder andere vloeren. De PVC vloer is tegenwoordig erg in opmars en wordt ook steeds meer binnen de huishoudelijke sector gebruikt, mede door de vele voordelen ervan.  Decogarden voert de collecties van 3 topmerken binnen de PVC-vloeren, namelijk het toonaangevend en trendsettend merk Mflor en Beautifloor en sinds eind 2020 Gelasta  Zo zijn PVC vloeren erg sterk en duurzaam, beschikken ze over een hoge slijtage weerstand, zijn ze erg eenvoudig te onderhouden en zijn ze voor een zeer vriendelijk prijs te verkrijgen. Daarnaast is dit type vloeren vochtbestendig waardoor het niet alleen geschikt is voor onder andere de woonkamer, slaapkamer en hal, maar ook in vochtigere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer en het toilet. Met deze 3 topmerken beschikken we over een collectie met veel verschillende patronen en kleuren, hierdoor is er voor vrijwel iedere smaak een design. Gelasta, Beautifloor en Mflor PVC-vloeren zijn  kwalitatief hoogwaardige, innovatieve design vloeren die eruit zien én voelen als echte houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen.

Meeste MFLOR /Beautifloor/ Gelasta vloeren vanuit ons magazijn direct leverbaar. Prijzen vanaf  21 € per m2 incl. BTW

U PVC vloer vakkundig laten egaliseren en leggen door Decogarden al vanaf 17€ pm2

Mflor - Beautifloor en Gelasta PVC vloeren

 

mFlor serie

Gelasta serie

Beautifloor series

 

PVC vloeren leggen van Mflor en Gelasta

Het leggen van een PVC vloer van Mflor is niet altijd even gemakkelijk. De ondervloer dient aan een aantal strenge eisen te voldoen. Zo dient deze onder andere blijvend droog, volledig vlak, vet- en stofvrij en niet indrukgevoelig te zijn. Ook is het van belang dat de ondergrond voldoende hardheid heeft. Daarnaast zijn er een aantal verschillende technieken om een PVC vloer te leggen. Zo kan er worden gekozen voor onder andere PVC vloeren Mflor die los moeten liggen, vloeren die gelijmd moeten worden. Bij Decogarden worden de vloeren daarom voor u gelegd met behulp van een van onze experts.

Wel is er een nieuwe trend PVC vloer  rigid click van Mflor en Gelasta, die kunt u zelf leggen met behulp van stanleymes en rubber hamer.

Levering binnen 40 km vrij bij afname van minimaal 4 pakken.

 

 

VOLGEN?

 

 

VRAGEN?

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoon:
073-6431829 

E-mail:
info@decogarden.nl