ONS ASSORTIMENT RVS TUINMEUBELEN

RVS tuinmeubelen

Decogarden RVS tuinmeubelen expert. Onze tuinmeubelen zijn met veel zorg en op traditionele wijze vervaardigd. De meeste onderstellen zijn van duurzaam en onderhoudsvriendelijk RVS / Inox en zorgen voor optimale stabiliteit. Andere mogelijkheden zijn teakhout of roestvrij ,lichtgewicht aluminium. Dankzij het gebruik van geavanceerde materialen zijn de Decogarden kwaliteits tuinmeubelen weer- en UV-bestendig, kleurvast, onderhoudsarm en splintervrij. De natuurstenen tafelbladen zijn van massief graniet in grijs, antraciet/zwart of gevlamd. Kortom ook voor strakke moderne design meubelen tuinmeubelen kunt u bij ons terecht.

 

Tuinmeubelen combineren met materialen zoals RVS en Kunstriet Wicker.

Het tuinmeubilair is ook te combineren met teakhout, roestvrijstaal (RVS / Inox) en kunstriet/wicker, lounge, aluminium, natuursteen, granieten.

Expert in tuinmeubelen van RVS, kunstriet, aluminium en natuursteen

Decogarden heeft een ruim assortiment tuinmeubelen van RVS. RVS tuinmeubelen zijn eenvoudig in onderhoud, van goede kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast zijn RVS tuinmeubelen prima te combineren met andere materialen en kleuren omdat ze een neutraal zijn, maar wel een eigentijdse chique uitstraling hebben.

 

VOLGEN?

 

 

VRAGEN?

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoon:
073-6431829 

E-mail:
i[email protected]