Plissé Gordijnen

Artikelcode: Plissé Gordijnen

€ 0.00

Beschikbaarheid: Op voorraad  • Direct veilig online betalen
  • Snel geleverd
  • Niet goed? Binnen 30 dagen retour!
  • Onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar

SpecificatiesProductinformatie

Plissés, elegant en functioneel

De Toppoint Plisségordijnen is een elegante, functionele raamdecoratie. De plissés zijn geschikt voor veel soorten ramen en voor tal van locaties in uw huis. Zo zijn een aantal stoffen voor plisségordijnen dankzij een speciale coating warmtewerend. Ook zijn de plissés heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen dankzij de smalle plooibreedtes. En heeft u een afwijkend raam zoals een draaikiepraam, lichtkoepel, lichtstraat of serredak? Ook dan kunt u kiezen voor plissés. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen. 

Prijs of inmeten Bel naar Decogarden 073-6431829 of bezoek onze showroom.

 

Plissés op maat voor iedere raamsituatie

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een Toppoint plisségordijn op maat. U kunt ervoor  kiezen om de plissé van boven naar beneden te sluiten zoals bij een rolgordijn, of juist andersom. Of u plaatst de plissé in het midden van uw raam zodat u meer privacy heeft. En als u wilt, kunt u zelfs twee soorten plissés combineren, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof ineen.

Toppoint Plissés met kindveilige bediening

Binnen onze Toppoint plissé-collectie zijn verschillende soorten bediening mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een plissé met koordbediening, met handgreepbediening of een plissé met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De plissés met een ketting- of koordbediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek zodat de koorden en kettingen op een veilige hoogte blijven. Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen.

 

Elektrische bediening voor plisségordijnen

Extra gemakkelijk wordt het als u uw plisségordijnen van elektrische bediening laat voorzien. Hiervoor worden 24V-motoren ingebouwd met een geïntegreerde ontvanger. Daardoor is de bediening altijd draadloos. U kunt dan met een afstandsbediening de plisségordijnen openen en dichtdoen waarbij u zowel alle gordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Wilt u een offerte op maat? Dat kan bij uw lokale vakman. Maak een vrijblijvende afspraak.

Toppoint plisségordijnen bezitten de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieurMaatwerk raamdecoratie voor dakramenZonwering voor draai-kiep ramenElektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk!Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamerKindveilige raamdecoratieProducten verkrijgbaar in meerdere kleurenRaamdecoratie voor speciale ramenRaamdecoratie voor vochtige ruimtesRaamdecoratie met een warmte isolerend effectRaamdecoratie met zon reflecterende werking